Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intelligent systems added

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem profesional de ticketing cu bon de ordine

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5500 lei Lei
Brand
800J
Out Of stock
Descriere
Sistemul de ticketing profesional se compune din urmatoarele elemente principale:
1. Dispozitiv furnizare tichete, dispune de un buton, putand gestiona un singur serviciu dar cu mai multe birouri sau ghisee. La apasarea pe buton tipareste pe tichet denumirea serviciului sau a institutiei, data/ora si numarul de ordine, informatiile de pe tichet sunt editabile de catre utilizator. Acest echipament comunica cu celelalte doua componente ale sistemului astfel incat operatorul poate sti la un moment dat, cate tichete mai sunt de rezolvat si cate a rezolvat pana la un anume moment.
2. Panou afisaj LED, culoare rosie, afiseaza 3 cifre si numarul operatorului(biroului, ghiseului), dispune de semnal sonor vocal sau de tip ding-dong, selectabil din software
3. Telecomanda(Call Pad) acestea se instaleaza in fiecare birou, operatorul poate chema numarul urmator, poate reveni la numarul anterior sau poate rechema numarul curent aflat in lucru. Pe display-ul telecomenzii apare in culoare verde numarul de bonuri ce mai trebuie operate plus numarul bonului curent, aflat in lucru.

Un furnizor de tichete poate deservi mai multe ghisee sau birouri sau mai multi operatori, datorita faptului ca fiecare panou LED poate fi setat sa functioneze doar cu o anumita telecomada, fara a perturba functionarea celorlalte panouri.
Sistemul este ideal a fi utilizat in aplicatii de capacitate mica sau mediu.
Garantie 2 ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura