Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intelligent systems added

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem simplu cu bonuri de ordine Robomat 600A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1995 lei Lei
Brand
Robomat 600A
Out Of stock
Descriere
Comercializam si instalam sistem simplu de ordonare clienti aflati in asteptare, sistemul contine 3 elemente principale:
1. Dispozitiv mecanic de furnizare tichete pre-tiparite, acesta deruleaza o rola de hartie pe care sunt imprimate serii de numere de la 1 la 99, contine 3000 de tichete.
2. Panou afisaj LED, culoare rosie, format din 3 cifre, echipamentul include sistem de avertizare sonor vocal sau de tip ding-dong, selectabil din hardware.
3. Telecomanda(Call Pad) acestea se instaleaza in fiecare birou, operatorul poate chema numarul urmator, poate reveni la numarul anterior sau poate rechema numarul curent aflat in lucru.

Un furnizor de tichete poate deservi mai multe ghisee sau birouri, datorita faptului ca fiecare panou LED poate fi facut sa functioneze doar cu o anumita telecomada, fara a perturba functionarea celorlalte panouri sau telecomenzi.
Sistemul este wireless, nu sunt necesare lucrari de cablare a cladirilor, din acest motiv instalarea sistemului este rapida si fara a recurge la complicatii inestetice.
Sistemul simplu de ticketing este ideal in aplicatii de amploare mica, de preferat cu un singur serviciu, cu unul sau mai multi utilizatori(birouri, ghisee, etc)
Livrare rapida din stoc.
Garantia sistemului este de 2 ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura