Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intelligent systems added

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem ticketing cu numar de ordine

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
TST300
Out Of stock
Descriere
Societatea noastra ofera sisteme cu tichete cu numar de ordine, acestea ofera o solutie moderna si civilizata de gestionarea asteptarii persoanelor (pacienti, clienti, petitionari). Functionarea sistemului este urmatoarea :

-la intrare, utilizatorul (pacient, client, petitionar) primeste un tichet cu numar de ordine, eliberat de un dispozitiv de emis tichete
-apelarea persoanelor aflate in asteptare se face vizual si auditiv cu ajutorul unor sisteme electronice optice si acustice

Dispozitivul de emis tichete de ordine:
Este instalat la intrare, usor accesibil utilizatorului. Are un panou cu taste, in dreptul fiecarei taste fiind o eticheta inscriptionata cu locatia pentru care este emis tichetul (cabinet medical/ birou/ ghise).

Prin simpla apasare a tastei corespunzatoare locatiei dorite, este emis un tichet care contine urmatoarele informatii:

- institutia
- cabinetul/biroul/ghiseul nr..
- bon de ordine nr...
- ziua, luna, anul, ora

Cu acest tichet se asteapta in locul destinat acestui scop, pana se face apelarea vizuala si auditiva. In mod automat, la ora 00,00 a fiecarei zi, se face reinitializarea tuturor numerelor de ordine emise in ziua precedenta (RESET).

Sistemul de afisare cu panouri electronice pentru zona de asteptare:

Este instalat in spatiile destinate asteptarii. Informeaza posesorii de tichete cand sunt apelati pentru a se deplasa la locatia pentru care au solicitat anterior emiterea de tichet.
Atentionarea se face:

- vizual, prin intermediul unor afisaje electronice cu trei cifre cu segmente formate din diode LED, de culoare rosie, cu inaltimea de 57 mm (standard) si 2 grupe de 2 diode LED (rosu si verde) care clipesc alternativ timp de 30 secunde (temporizare reglabila)
- auditiv, prin emiterea unui semnal sonor de tipul ding-dong.

Unitate de apelare Este amplasata in interiorul cabinetului/ biroului/ ghiseului. Afiseaza numarului apelat. Are in componenta:
- un afisaj de mici dimensiuni care indica numarul apelat, care este acelasi cu cel din zona de asteptare
- un buton (NEXT), care la fiecare actionare (apasare), permite avansarea cu cate o unitate a numarului de ordine apelat
- un buton (RESET), care prin actionare (apasare), comanda reinitializarea (punerea la "0") a numarului de ordine de la cele doua afisoare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura