Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intelligent systems added

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ceas digital LED

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
Robomat
Out Of stock
Descriere
Vindem ceasuri industriale de tip digital, de interior sau exterior, cu dimensini incepand de la 15cm, 30cm, 40cm, 50cm, 60cm, 85cm sau orice dimensiune, la cerere.

Ceasurile pot functiona independent(individual) cu ajustarea orei manual sau automat prin GPS, sau se pot conecta in retea, iar ajustarea orei se face simultan prin sincronizare de la un MASTERTIME, care la randul lui se sincronizeaza automat cu satelitii GPS. Sincronizarea ceasurilor conectate la MASTERTIME, se poate face prin retea de cablu sau retea wireless, in acest din urma caz instalarea si configurarea sistemului fiind foarte rapida. Furnizam solutii performante de sincronizare timp a ceasurilor - analogice si/sau digitale - echipamente informatice, masini si echipamente industriale, automatizare cladiri prin monitorizare si programare iluminat interior/exterior, clima, ventilatie. Aplicatii posibile in industrie, aeroprturi, gari si autogari, spitale si clinici, scoli si universitati, etc.

Prin aceste solutii se asigura distribuirea orei exacte, simultan la toate echipamentele conectate la punctul central de sincronizare timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura